Zákon č. .../1998 Z.z. zo 14. mája 1998, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady...
Zákon č. .../1998 Z.z. zo 14. mája 1998, ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 379/1996 Z.z. o Fonde na podporu zahraničného obchodu. Dôvodová správa k zákonu č. .../1998 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 379/1996 Z.z.