Zákon č. .../1998 Z.z. zo 14. mája 1998 o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb...
Znenie zákona č. .../1998 zo 14. mája 1998 o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon) v znení neskorších predpisov. Dôvodová správa k zákonu o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb.