Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 182/1993 Z.z. z 8. júla 1993 ...
Znenie zákona NR SR č. 182/1993 Z.z. z 8. júla 1993 o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení zákona NR SR č. 151/1995 Z.z. a zákona č. 158/1998. Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o vlastníctve bytov a nebytových priestorov.