Srí Lanka - Slunečko, Vladimír
Základná ekonomická charakteristika Srí Lanky. Vzťahy Českej republiky a Srí Lanky. Perspektívne trhové sektory a komodity. Vzájomný obchod Českej republiky a Srí Lanky.