Rizika a problémy eura - Brožová, Anna
Program prechodu z národných mien na euro a možnosti vystúpenia krajiny s hospodárskymi problémami z menovej únie. Problém nestraníckosti Európskej centrálnej banky. Charakter eura. Rešpektovanie národných záujmov v Európskej menovej únii. Politické zjednocovanie.