Synergický efekt image ve vertikálním managementu - Vávrová, Věra
Definícia image. Objektívne a subjektívne prvky vytvárajúce image výrobcu. Prejavy image vo vnímaní spotrebiteľa. Hodnotenie účinku image. Sledovanie a vyhodnocovanie image konkrétnych výrobkov podľa Leeflangovej a Kotlerovej teórie.