Zdanenie služieb poskytovaných na našom území nerezidentom - Luknárová - Kutišová, Dalila
Druhy príjmov pre účely správneho zdanenia zo zdrojov na území Slovenskej republiky u daňovníkov, ktorí nemajú na území našej republiky svoje sídlo, bydlisko. Zdanenie osobitnou sadzbou dane. Zdanenie v období do vzniku a po vzniku stálej prevádzkarne. Dobrovoľná registrácia stálej prevádzkarne. Kontrakty uzatvorené na kratšie obdobie ako 6 mesiacov. Zabezpečenie dane pri kontraktoch. Postup podľa zmlúv o zamedzení dvojakého zdanenia.