Dopad poslednej novelizácie zákona o daniach z príjmov na zdaňovanie fyzických osôb
Národná rada SR 19. mája 1998 schválila zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Účinnosť zmien a doplnení. Zmeny účinné od 1.1.1999, ktoré odstraňujú niektoré nejasnosti zákona, ktoré sa objavili v praxi.