Zákon č. .../1998 Z.z. z 19. mája 1998 o sociálnej pomoci
Znenie zákona č. .../1998 Z.z. z 19. mája 1998 o sociálnej pomoci. Zákon upravuje právne vzťahy pri poskytovaní sociálnej pomoci. Prílohy k zákonu. Dôvodová správa k zákonu o sociálnej pomoci.