Zákon č. 125/1998 Z.z. z 3. apríla 1998 o životnom minime a o ustanovení súm na účely štátnych sociálnych dávok
Úplné znenie zákona č. 125/1998 Z.z. z 3. apríla 1998 o životnom minime a o ustanovení súm na účely štátnych sociálnych dávok. Dôvodová správa k zákonu č. 125/1998 Z.z.