Záujem zahraničia o celulózky stabilné a trvalo sa rozvíjajúce odvetvie slovenskej ekonomiky - Dlhopolček, Juraj
Vývoj slovenského celulózovo-papierenského priemyslu (SCPP) od roku 1989. Proexportný charakter SCPP. Postoj SCPP ku kvalite životného prostredia. Hlavné strategické suroviny SCPP - drevná surovina a zberový papier. Očakávaný rast spotreby papiera a lepenky súvisiaci s rastom HDP na Slovensku.