Základné črty hospodárskej situácie v postsocialistických krajinách - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj transformujúcich sa ekonomík v kontexte postavenia ekonomiky Českej republiky. Rast HDP postsocialistických krajín za posledné roky a jeho predpokladaný vývoj. Zahraničné vzťahy ČR s krajinami CEFTA a transformujúcimi sa ekonomikami. Zahraničný obchod ČR so surovinami, palivami, polotovarmi a hotovými výrobkami. Problémy v obchode ČR so spotrebným tovarom.