Živý svet a filozofia - Zapletal, Jaroslav
Poznanie živej časti univerza hlboko zaostáva za poznaním neživej časti univerza. Výskum poznania ekonomických javov. Prijatie poznatkov autoorganiky odbornou verejnosťou. Formulovanie autoorganickej teórie. Filozofia a ekonómia. Filozofia a autoorganika.