Nenávratné príspevky štátu pri výstavbe bytov - Adamec, Peter
Koncepcia štátnej bytovej politiky do r. 2000. Podpora štátu pre vybrané skupiny občanov v rámci bytovej výstavby. Nenávratné príspevky štátu pre tieto vybrané skupiny zo Štátneho fondu rozvoja bývania. Plnenie zámerov v oblasti bytovej politiky SR.