Legislatívny rámec cenovej problematiky - Čavojský, Jozef
Verejné obstarávanie tovarov, služieb a verejných prác a zákony s ním súvisiace. Ochrana hospodárskej súťaže. Obchodný zákonník a jeho aplikácia. Zmluvné dojednanie ceny.