Menová integrácia pred Maastrichtskou zmluvou - Oberhauser, Ján Artur
Záväzky Európskej únie voči Medzinárodnému menovému fondu. Problémy vonkajších vzťahov budúcej menovej únie. Nový kurzový mechanizmus EMÚ.