Súčasný pohľad na hospodárstvo krajín EÚ - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj hrubého domáceho produktu, priemyselnej výroby, využitia výrobných kapacít, rastu miezd, vývozu, súkromnej spotreby a investícií do stavebníctva v krajinách Európskej únie a osobitne v Nemecku za posledné obdobie. Prognóza vývoja základných ekonomických ukazovateľov na roky 1998 a 1999.