Cesta k rozumnej produktivite na prahu nového tisícročia sa zamyslime nad našou budúcnosťou - Košturiak, Ján
Hlavné dôvody zavádzania informačných systémov do podnikov. Potreba zdokonalenia vzájomnej komunikácie medzi podnikmi pre zefektívnenie výroby. Dvadsať bodov charakterizujúcich vlastnosti špičkových svetových firiem. Vízia "podniku budúcnosti". Dôležité ciele pre vstup našich podnikov do globálneho hospodárstva.