Leasingová metóda odpisovania hmotného majetku - Fekete, Imrich
Podstata leasingovej metódy odpisovania hmotného majetku. Podmienky leasingového spôsobu odpisovania u prenajímateľa. Postup prenajímateľa pri uplatňovaní leasingovej metódy odpisovania. Leasingový prenájom predmetov osobnej spotreby. Postup v prípade zmeny osoby prenajímateľa.