Clo a celní řízení - Sato, Alexej
Význam a funkcie cla. Colný zákon v Českej republike. Priebeh colného konania a jednotný colný doklad (JCD). Colná hodnota. Colné preferencie. Druhy colných režimov. Sankcie za porušovanie colného zákona.