Neoprávnené postupy správcov dane z nehnuteľností pri zdaňovaní stavieb - Harušťáková, Iveta
Záverečná časť seriálu o daňových problémoch pri zaťažovaní stavieb daňou z nehnuteľností a o neoprávnených postupoch správcov dane. Nezrovnalosti a problémy pri určovaní daňového režimu stavieb priemyselných a stavieb slúžiacich energetike a stavebníctvu a stavieb na ostatnú podnikateľskú činnosť, skladovanie a administratívu.