Výdavky na reklamu za prvý polrok dosiahli 3,5 mld. Sk - Babitzová, Eva
Výdavky na reklamu v SR za január - jún 1998. Najväčší zadávatelia reklamy na Slovensku. Výdavky na reklamu v tlači. Výdavky na reklamu v televízii, rozhlase a na billboardoch. Odhad výdavkov na reklamu v r. 1998.