Ako sa správne uchádzať o pracovné miesto - Žiačiková, Barbora
Stratégia postupu pri uchádzaní sa o pracovné miesto. Stanovenie cieľovej skupiny budúcich zamestnávateľov. Význam nadviazania priamych alebo nepriamych kontaktov na personálnych sprostredkovateľov. Príprava uchádzača o zamestnanie. Príprava dokladov potrebných k žiadosti o zamestnanie.