Zákon z 28. apríla 1992 č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov ...
Úplné znenie zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov a zákona č. 173/1998 Z.z. Zákon upravuje daň z príjmov fyzických osôb, daň z príjmov právnických osôb, spôsob platenia a vyberania daní z príjmov.