Školy nemajú prostriedky na otvorenie nového školského roka - Reiselová, Eva
Problematická situácia vo financovaní školstva v novom školskom roku 1998/99. Malé školstvo - základné a stredné školy, školské zariadenia - je pred kolapsom. Najvážnejším problémom je oblasť miezd a bežných výdavkov. Situácia v jednotlivých krajoch, skúsenosti najväčších krajov. Návrhy riešení danej situácie.