Ochranu hospodárskej súťaže nemožno nadraďovať nad všetky ostatné verejné záujmy - Drgonec, Ján
Ústavné právo a ochrana hospodárskej súťaže. Účel úpravy, rozsah a podmienky hospodárskej súťaže podľa Ústavy SR. Obmedziteľnosť hospodárskej súťaže vo verejnom záujme. Normotvorná právomoc zasiahnuť do hospodárskej súťaže.