Ťahanice medzi akcionármi Istrobanky ustali a banka po roku stagnovania opäť rastie - Kovalčík, Ján
Hospodárenie Istrobanky, a.s. Bratislava v prvej polovici r. 1998. Zvýšenie základného imania, obnovenie rastu bilančnej sumy a mierne zvýšenie zisku. Akcionári Istrobanky. Pokus o zmeny v top manažmente. Aktíva a základné imanie Istrobanky. Perspektíva vývoja Istrobanky.