Zo 422 nadácií má len desatina finančné prostriedky na podporu iných mimovládnych organizácií - Reiselová, Eva
Zákony upravujúce činnosť tretieho sektora na Slovensku. Niektoré formy mimovládnych organizácií (MVO) - nadácie, občianske združenia, neinvestičné fondy, neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby, atď. Charakteristika nadácií, podpora nadácií. Potreba zmeny legislatívy o nadáciách a neinvestičných fondoch.