Aké sú podmienky podnikania cudzincov v Nemecku - Trubáček, Miroslav
Podnikanie cudzincov, ktorí nie sú z krajín EÚ, v Nemecku. Podmienky žiadosti o pobyt. Možnosti získania oprávnenia na podnikanie. Doklady potrebné k žiadosti o vydanie živnostenského oprávnenia. Podmienky na zapísanie firmy do obchodného registra. Právne formy podnikateľských subjektov. Samostatná a nesamostatná pobočka. Kto musí mať povolenie na pobyt. Druhy daní, ktoré musia platiť zahraniční podnikatelia.