Nález Ústavného súdu obmedzil nakladanie s dlhopismi Fondu národného majetku SR - Kyselý, Ľubor
Nález Ústavného súdu v oblasti nakladania s dlhopismi FNM SR. Reakcia RM-Systému Slovakia na rozhodnutie Ústavného súdu. Osoby oprávnené nadobúdať dlhopisy FNM. Byty a akcie za dlhopisy. Snahy o zrovnoprávnenie obchodovania.