Podpora rozvoja cestovného ruchu
Realizácia rozvojových projektov infraštruktúry a služieb cestovného ruchu v Slovenskej republike prostredníctvom Programu podpory rozvoja cestovného ruchu. Aktualizácia a novelizácia programu. Definícia účasti obce v programe. Pojmové vymedzenie agroturistiky v programe.