Slovensko bude do roku 2010 potrebovať vyše 300-tisíc nových bytov - Vaňo, Boris
Potreba premyslenej a koncepčnej štátnej bytovej politiky. Určovanie potreby bytov - vychádza sa z počtu a štruktúry cenzových domácností. Definícia cenzovej domácnosti. Problematika potreby bytov. Odhad potreby bytov na Slovensku do roku 2010.