Agro
Mimoriadna sekcia Trendu. Analýza vývoja agropotravinárstva. Výsledky súťaže Top Agro. Ekonomika poľnohospodárstva. Zahraničný obchod. Ochrana trhu potravín. Skúsenosti poľnohospodárov zo zahraničia.