Slovrusgas podpísal kontrakt na dovoz ruského plynu - Hirman, Karel
Kontrakt medzi Slovrusgasom, a.s. Bratislava a spoločnosťou Gazexport Moskva na dovoz zemného plynu na Slovensko. Ročný odber plynu. Nejasná cena plynu. Časť plynu by malo Slovensko hradiť dodávkami tovarov. Cena zemného plynu na európskom trhu.