Dokumentárne akreditívy - Koreňová, Milena
Akreditív - zabezpečovací nástroj platobného styku v obchodných vzťahoch. Právne normy a podstata akreditívu. Účastníci dokumentárneho akreditívu. Otvorenie a použitie akreditívu. Druhy dokumentárnych akreditívov. Účtovanie otvorenia akreditívu. Účtovanie potvrdeného dokumentárneho akreditívu.