Živnostenský zákon
Úplné znenie zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon), ako vyplýva zo zmien a doplnení neskorších zákonov a zákona NR SR č. 194/1998 Z.z. Nová právna úprava živnostenského zákona. Prílohy živnostenského zákona: Príl. č.1 - Remeselné živnosti, príl. č. 2 - Viazané živnosti, príl. č. 3 - Koncesované živnosti. Poznámky k prílohám.