Zákon o Slovenskej živnostenskej komore s komentárom - Németh, Zoltán
Úplné znenie zákona č. 126/1998 Z.z. o Slovenskej živnostenskej komore a o zmene a doplnení niektorých zákonov s komentárom. Zákon upravuje zriadenie, pôsobnosť a organizačnú štruktúru Slovenskej živnostenskej komory ako samostatnej právnickej osoby so sídlom v Žiline.