Živnostenský zákon ako základná právna norma pre živnostenské podnikanie - Németh, Zoltán
Všeobecné a osobitné podmienky ustanovené živnostenským zákonom, ktoré musí spĺňať fyzická a právnická osoba na prevádzkovanie živnosti. Spolupráca živnostenského spoločenstva so živnostenskými úradmi. Kontrola živnostenského podnikania. Stav a vývoj subjektov živnostenského podnikania. Prehľad podnikateľských subjektov podľa krajov so stavom k 31. decembru 1996.