Vybrané informatívne poznámky o podnikaní mimo živnostenský zákon a o niektorých činnostiach, ktoré nie sú podnikaním - Kováč, Pavol
Špecifikovanie činností a povolaní, ktoré živnostenský zákon nepovažuje za živnosť. Podnikanie mimo živnostenský zákon. Prehľad zákonov upravujúcich podnikanie mimo živnostenský zákon s komentárom k jednotlivým ustanoveniam.