Vybraný okruh živností a k nim prislúchajúce vzdelávacie zariadenia
Vybraný okruh živností a k nim prislúchajúcim odborným spôsobilostiam. Akreditované rekvalifikačné a vzdelávacie zariadenia - kredit podľa vyhl. MPSV SR č. 51/1991 Zb. Zoznam oprávnených vzdelávacích organizácií. Zoznam oprávnených subjektov na vykonávanie výchovy a vzdelávanie pre činnosti 1-15.