Obec a podnikanie. Obec a živnostenská komora - Németh, Zoltán
Dňa 7. apríla 1998 bol prijatý zákon č. 126/1998 o Slovenskej živnostenskej komore. Právne predpisy súvisiace a konkretizujúce vzťah Slovenskej živnostenskej komory k obci.