Konvertibilné obligácie a obligácie s warrantmi - Hrvoľová, Božena
Konvertibilné obligácie - zvláštny druh obligácií, ktoré možno zaradiť do skupiny syntetických cenných papierov. Špecifiká oceňovania konvertibilných obligácií. Obligácie s warrantmi (opčnými listami) - špecifická forma obligácií, ktorá vzniká kombináciou obligácií a akcií. Oceňovanie obligácií s warrantmi. Príklady.