Kvalita vkladových produktov a služieb - Belás, Jaroslav
Kvalita bankových produktov a služieb - problém v činnosti bánk. Význam kvality pre banku a jej klientov. Vytváranie pozitívneho obrazu kvality v oblasti vkladových produktov banky.