Reformou daňového systému k ozdraveniu verejných financií - Burák, Emil
Optimalizácia slovenského daňového systému. Nevyhnutné systémové zmeny: zmena verejných financií a daňového systému, zníženie daní a stabilizácia podnikateľského prostredia, eliminácia daňových únikov. Pokračovanie v budúcom čísle.