Zdroj príjmov vo svetle zákona o daniach z príjmov - Pantlová, Elena
Daňová príslušnosť fyzickej a právnickej osoby. Daňovníci dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb. Zdroj príjmov - vecná daňová príslušnosť. Príjmy z činností vykonávaných v stálej prevádzkarni. Príjmy zo závislej činnosti vykonávanej na území SR. Príjmy zo samostatnej zárobkovej činnosti. Príjmy z úhrad od tuzemských osôb a od stálych prevádzkarní zahraničných osôb. Praktické príklady.