Darovanie - jeden zo spôsobov prevodu nehnuteľností - Nováková, Helena
Darovanie rodinného domu. Ilustrácia na konkrétnom prípade. Nevyhnutné podklady na prevod rodinného domu. Vzor darovacej zmluvy. Daňové povinnosti spojené s darovaním.