Formovanie peňažnej zásoby na Slovensku v rokoch 1993-1997 - Komínková, Zora
Analýza vývoja peňažnej zásoby na Slovensku v rokoch 1993-1997. Menovopolitické súvislosti vývoja peňažnej zásoby. Regulovanie peňažnej zásoby v SR. Rýchlosť obehu peňazí. Vývoj peňažnej zásoby M2 v dezagregácii na M1 a kvázipeniaze. Ukazovateľ likvidity. Miera dolarizácie.