Makroekonomický vývoj Českej republiky, Maďarska a Polska v letech 1990-1996 - Tomšík, Vladimír
Porovnanie transformačného procesu Českej republiky, Maďarska a Poľska. Komparácia makroekonomického vývoja. Vývoj hrubého domáceho produktu porovnávaných krajín. Vývoj inflácie a miery nezamestnanosti. Dlhodobé ciele rozvoja Českej republiky.