Ochrana spotrebiteľa - Szabóová, Eva
Úplné znenie zákona č. 634/1992 Zb. O ochrane spotrebiteľa, s výkladom. Vzťah zákona k predaju výrobkov a poskytovaniu služieb v prípadoch, keď k plneniu dochádza na území SR.