Priekopníci triedenia odpadu z Dubnice nad Váhom tvrdia, že odpadovému hospodárstvu pomôžu len ekonomické nástroje - Začková, Katarína
Problematika triedeného odpadu. Príklad Dubnice nad Váhom. Zníženie poplatkov za odvoz triedeného odpadu. Odberatelia a spracúvatelia triedeného odpadu. Straty a výhody separovaného zberu.